برد گارلینگ هاوس (Brad Garlinghouse)، مدیرعامل ریپل، در کنفرانس Parallel در تاریخ 17 جولای، نظرات خود در مورد صنعت رمزارزها را بیان کرد. وی اظهار داشت كه چین رهبر این صنعت است و اذعان كرد كه از رویكرد چین شگفتزده شده است. گارلینگ هاوس اقدامات چین در این صنعت که باعث شده این کشور برای شکوفایی فضای دیجیتال، به محیطی مناسب تبدیل شود را تحسین کرد. گارلینگ هاوس افزود: این رویکرد او را «غافلگیر» کرده است.
بدیهی است كه چین پتانسیلهای بلاکچین را تحقق بخشیده است و آنها آگاه هستند كه بلاکچین آینده سیستم مالی خواهد بود. این تحقق همان چیزی است که باعث شده این کشور بتواند در همه جوانب مانند استخراج رمزارزها، مقررات و... در صدر بازی قرار بگیرد. من فکر میکنم آنها در حال درک این موضوع هستند که برخی از این فناوریها میتوانند در آینده پایه و اساس عملکرد سیستمهای مالی باشند، و میخواهند اطمینان حاصل کنند که در قلب آنها تواناییهایی وجود دارد.
گارلینگ هاوس از رویکرد ایالاتمتحده در قبال فضای رمزارزی بهعنوان نمونهای از رویکردهای مختلف استفاده شده توسط دو کشور یاد کرد. در سال 2018 و 2019، رگلاتوریهای ایالاتمتحده اعلام کردند که بیتکوین (BTC) و اتریوم (ETH) کالا (commodity) هستند و نه اوراق بهادار. این امر به بسیاری از مؤسسات انگیزه داد تا این داراییها را به عنوان ابزار سرمایهگذاری در نظر بگیرند. دلیل اینکه چین بزرگترین کشور در حوزه رمزارزها است،. توجه کم دولت ایالاتمتحده به این اکوسیستم است. وی به این واقعیت اشاره کرد که دو دارایی دیجیتالی که توسط ایالاتمتحده بهعنوان اوراق بهادار اعلام شدهاند، عمدتاً در چین استخراج میشوند. او گفت: امروز، به دلیل کنترل ماینینگ بیتکوین و اتر در چین، اینها فناوریهایی هستند که توسط چین کنترل میشوند. وی همچنین خاطرنشان کرد که به نظر میرسد ایالاتمتحده ابتکار عمل را در مورد فضای داراییهای دیجیتال از دستداده است زیرا بیشتر به فناوریهایی مانند 5G نسبت به سیستم مالی نوین علاقه دارد. ظاهرا این کشور از سیستم مالی تحت تسلط دلار آمریکا راضی است. گارلینگ هاوس افزود: اگر آمریكا اقداماتی را همانطور که در رابطه با اینترنت در دههها پیش انجام داد، آغاز میکرد، این كشور در صدر انقلاب دیجیتال قرار میگرفت. دلیل عقبماندگی امریکا در فضای رمزارزی، ناشی از عدم شفافیت نظارتی است.